Klanten

 • Fjuze

  Fjuze is een in Amsterdam gevestigd creatief concept- en organisatiebureau met klanten zoals Defensie, Nike, RTL Nederland en Disney in de portefeuille. 

 • Flincke Jongens

  Flincke Jongens is een creatief productiehuis en ontwikkelt films, zoals virals, 3D, moodfilms en TV commercials. Alles wat op scherm beweegt dus.

 • Talpa Producties

  Talpa Producties is het productiebedrijf binnen Talpa media. Talpa Producties houdt zich bezig met de productie van televisieprogramma's.

 • Kingcanary

  Kingcanary ontwikkeld en produceert evenementen voor het bedrijfsleven, televisie en publieksevenementen.

 • Endemol

  Endemol Holding B.V. is een van de grootste internationale televisieproducenten. Het bedrijf is in 1994 ontstaan na een fusie van de televisieproductiebedrijven van Joop van den Ende en John de Mol.

 • Event Republic

  Organisator van evenementen. Event Republic ondersteunt bedrijven bij de interne en externe communicatie door het uitdenken, produceren en organiseren van creatieve evenementconcepten.

 • Eyeworks

  Eyeworks is een van oorsprong Nederlandse televisie- en filmproductiemaatschappij die vestigingen in meerdere landen heeft. Tegenwoordig worden in ruim vijftig landen televisieformats van het bedrijf uitgezonden. 

 • THEARENT

  THEARENT is gespecialiseerd in de verhuur en verkoop van textielproducten voor theater- & televisieproducties, evenementen, beurzen, concerten en de inrichting van locaties. 

Wat klanten over ons zeggen

Sven en Bas gaan door waar andere stoppen! Ze zijn creatief, hebben oog voor detail en zijn zeer kien op een perfect eindresultaat. Bij TakeFive hoef je nooit op het gaspedaal drukken, hoogstens op de rem… Ze zijn op een klus geen leverancier maar een partner, het verlengstuk van Event Republic.

Het werk van de mannen van TakeFive is gegarandeerd goed en altijd beter dan je zelf had kunnen bedenken. Geen enkele klus of opdracht is ze te gek. Wat deze mannen doen is echt vakwerk en dat kunnen er maar weinig. Flexibel, creatief, no-nonsense en betrouwbaar; dat is voor mij TakeFive.

Creatieve input of gave props nodig? Bas en Sven van TakeFive Decoraties zijn één van de beste creatief (mee)denkende rekwisiteurs van Nederland, zo niet van Europa! Niet alleen bij  rekwisieten voorzien deze heren je van bruikbare tips, eventueel realiseren ze jouw wens in no-time en als dat niet lukt: dan regelen ze het gewoon. Hun enthousiasme is aanstekelijk, kunde adembenemend en aanwezigheid inspirerend.  Voor mij staat buiten kijf: geen betere dan TakeFive.

Werken met TakeFive is altijd een feestje, zo was het vroeger al en nu gelukkig nog steeds. Naast zakelijke projecten hebben Bas en Sven ook fantastisch werk geleverd bij een kleine verbouwing in ons pand. Het resultaat is de allercoolste edit-suite ever! Flincke Jongens is blij met TakeFive decoraties.